Przedsiębiorstwo Przemysłu Spirytusowego „Wódki Raciborskie” Andrzej Kostyk działający w branży Przemysł, dołączył do programu Euro Renoma i otrzymał certyfikat o nr.: ANC 14658

Informacja w sprawie COVID-19

Szanowni Partnerzy, Współpracownicy i Klienci, Drodzy Przyjaciele!
Foto:
Przeczytanie artykułu zajmie Ci 2 minuty

Szanowni Partnerzy, Współpracownicy i Klienci,

Drodzy Przyjaciele!

Nie ma dla nas nic ważniejszego niż dobro naszych klientów i pracowników. Wirus COVID-19 nadal się rozprzestrzenia, dlatego też chcę zapewnić Cię, że robimy wszystko, co w naszej mocy, aby wspierać Twoją działalność i inne niezależne przedsięwzięcia na całym świecie.

W sekcji Akademia Euro Renoma znajdziesz użyteczne materiały, artykuły i rozwiązania idealne na tę chwilę.

Nasi eksperci Euro Renomy są nadal do Twojej dyspozycji telefonicznie i za pośrednictwem poczty elektronicznej. Nie ma pytań nie na temat, ani za mało ważnych (chociaż może się zdarzyć, że czas oczekiwania na odpowiedź się wydłuży, a w tle usłyszysz dzieci i psy, w końcu eksperci pracują teraz w domach). Zadzwoń do nas, jeśli potrzebujesz pomocy. Jesteśmy tu dla Ciebie.

Nasze usługi funkcjonują bez zarzutu, aby umożliwić Ci kontynuowanie działalności online — docieranie do klientów i nawiązywanie, jak i utrzymywanie z nimi relacji.

Na koniec chciałbym prosić wszystkich, aby zatroszczyli się o siebie i swoich bliskich. Dbajcie o bezpieczeństwo. Dbajcie o zdrowie. Bądźcie cierpliwi i życzliwi. Nadeszła chwila, aby wzmocnić łączące nas więzi, zjednoczyć się (w wirtualnym świecie) i pomagać sobie nawzajem podczas tej szalejącej burzy — tylko tak możemy ją przetrwać i stać się silniejsi.

Razem nam się to uda.

Zenobia Nowacka: 5 stycznia był tam bal dla pracowników biedronki . Piękny budynek . Wszystko oceniam na 6+ Jedzenie super . bardzo smaczne . . Obsługa 1 klasa . Wszystko na wysokim poziomie . . Miejsce warte polecenia .