Podmioty

Filtruj Resetuj
CERTYFIKAT NAZWA województwo branża
ANC 14723 F H U AMJM - Andrzej Żelazko - Klimatyzacja Mobilna - Żelazko Auto-Serwis małopolskie Transport
ANC 14697 Jarosławska Fundacja POMOCNA DŁOŃ podkarpackie Organizacje (polityczne, związki zawodowe, inne)
ANC 14677 www. Marek Bak .info
ANC 14658 Przedsiębiorstwo Przemysłu Spirytusowego „Wódki Raciborskie” Andrzej Kostyk śląskie Przemysł
ANC 14649 Gmina Sońsk mazowieckie Samorządy terytorialne
ANC 14646 Gmina Wieniawa mazowieckie Samorządy terytorialne
ANC 14604 GOSPODA NISKO Krystyna Winiarska podkarpackie Hotelarstwo, gastronomia
ANC 14594 OKK Otlewski Sp. z o.o. - Spółka komandytowa kujawsko-pomorskie Przemysł
ANC 14592 Bank Spółdzielczy w Jastrowiu wielkopolskie Finanse i ubezpieczenie
ANC 14573 Centrum Leczniczo-Rehabilitacyjne i Medycyny Pracy ATTIS Sp. z o.o. mazowieckie Ochrona zdrowia i opieka społeczna
ANC 14568 Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego UNISŁAW kujawsko-pomorskie Przemysł
ANC 14525 Bank Spółdzielczy w Nasielsku mazowieckie Finanse i ubezpieczenie
ANC 14496 Befaszczot Sp. z o.o. śląskie Przemysł
ANC 14494 Kompleks Wypoczynkowy POLONIA Ryszard Szczepański zachodniopomorskie Hotelarstwo, gastronomia
ANC 14493 Firma Handlowo-Usługowa BANASIK Sp.j. śląskie Handel
ANC 14463 Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe HEGAM Henryk Gamza śląskie Pozostałe gałęzie produkcji materialnej
ANC 14411 Wojewódzki Szpital Psychiatryczny w Złotoryi Dyrektor Wojciech Szeląg dolnośląskie Ochrona zdrowia i opieka społeczna
ANC 14399 Gmina Przodkowo pomorskie Samorządy terytorialne
ANC 14390 kajapisze.pl małopolskie Pozostałe branże usług niematerialnych
ANC 14353 FAMAD Fabryka Maszyn i Urządzeń Przemysłowych Sp. z o.o. opolskie Przemysł
ANC 14335 Ambasada Urugwaju w Polsce mazowieckie Placówki dyplomatyczne i konsularne w Polsce
ANC 14301 Pałacyk Fantazja lubelskie Hotelarstwo, gastronomia
ANC 14300 Rehabilitacja KROJANTY Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej dr n.med. Tomasz Winiecki pomorskie Ochrona zdrowia i opieka społeczna
ANC 14291 OLIMP LABORATORIES Sp. z o.o. podkarpackie Przemysł
ANC 14248 Firma POLGRZYB Urszula Jedynak małopolskie Handel
ANC 14219 Sport Myślenice Sp. z o.o. małopolskie Kultura fizyczna, turystyka i wypoczynek
ANC 14207 Komunikacja Gminy Tarnowo Podgórne TPBUS Sp. z o.o. wielkopolskie Transport
ANC 14167 Miejski Ośrodek Kultury w Zambrowie dyr. Marta Konopka podlaskie Kultura i sztuka
ANC 14159 Dom Pomocy Społecznej w Bochni dyr. Barbara Hałas małopolskie Ochrona zdrowia i opieka społeczna
ANC 14073 NZOZ Maria Szumigaj lubelskie Ochrona zdrowia i opieka społeczna