Podmioty

Filtruj Resetuj
CERTYFIKAT NAZWA województwo branża
ANC 13425 Średzka Woda Spółka z o.o. dolnośląskie Gospodarka komunalna
ANC 13339 Gmina Zielonki - Wójt Bogusław Król małopolskie Samorządy terytorialne
ANC 13298 Miasto Łuków lubelskie Samorządy terytorialne
ANC 12951 VITA Centrum Zdrowia świętokrzyskie Ochrona zdrowia i opieka społeczna
ANC 12933 Prywatny Gabinet Stomatologiczny Stomatic Jolanta Gębska świętokrzyskie Ochrona zdrowia i opieka społeczna
ANC 12909 Gmina Pińczów świętokrzyskie Samorządy terytorialne
ANC 12831 Gmina Moszczenica małopolskie Samorządy terytorialne
ANC 12800 GRÓDMED J.Bulzak, H.Ciszkowska Spółka Partnerska małopolskie Ochrona zdrowia i opieka społeczna
ANC 12717 Gmina Przyłęk mazowieckie Samorządy terytorialne
ANC 12513 Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Jasienicy Rosielnej podkarpackie Pozostałe gałęzie produkcji materialnej
ANC 12508 Fallklandy Stanisław i Edward Fal Spółka Jawna podkarpackie Przemysł
ANC 12503 Zakład Cukierniczy MICHAŚ A. Szymczyk, K. Chojnacka-Szymczyk Spółka Jawna śląskie Przemysł
ANC 12477 Przedsiębiorstwo Budowlano-Drogowe Kambud Wiktor Kamzelski lubuskie Budownictwo
ANC 12450 DOM Stolarstwo Ogólne. Adam Barycki - Producent Mebli Łazienkowych świętokrzyskie Pozostałe gałęzie produkcji materialnej
ANC 12440 Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe IWA Eksport-Import Krzysztof Zbrojkiewicz śląskie Przemysł
ANC 12427 Lubusko-Wielkopolski Bank Spółdzielczy w Drezdenku lubuskie Finanse i ubezpieczenie
ANC 12422 OKNA I DRZWI MILEWSKI śląskie Budownictwo
ANC 12418 Miejsko-Gminne Centrum Medyczne Wol-Med Sp. z o.o. małopolskie Ochrona zdrowia i opieka społeczna
ANC 12389 Bank Spółdzielczy w Gryfinie zachodniopomorskie Finanse i ubezpieczenie
ANC 12371 AMSGrafix! małopolskie Pozostałe branże usług niematerialnych
ANC 12367 Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Usługowe Marek Wojtera dolnośląskie Pozostałe gałęzie produkcji materialnej
ANC 12364 Iławskie Przedsiębiorstwo Instalacyjno - Budowlane sp. z o.o. warmińsko-mazurskie Budownictwo
ANC 12354 Kancelaria Adwokacka Eleonora Markowicz małopolskie Pozostałe branże usług niematerialnych
ANC 12322 Agencja Interaktywna Krakweb.pl małopolskie Pozostałe branże usług niematerialnych
ANC 12319 EURORENOMA małopolskie Administracja