Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego UNISŁAW działający w branży Przemysł, dołączył do programu Euro Renoma i otrzymał certyfikat o nr.: ANC 14568

AMSGrafix!

ważny do: 08 Sierpień 2022 r.

branża:

województwo: małopolskie

data wpisu do rejestru: 06.08.2012

miejscowość: Kraków

ulica: ul. Płk. Dąbka 16a

fax:

kom: 607 03 83 55

kom: 691 20 42 43

www: amsgrafix.com.pl

REGON:

e-mail: biuro@amsgrafix.com.pl

Z wielką przyjemnością mamy okazję przedstawić Państwu część oferty na wyroby i usługi, które proponujemy naszym klientom.

Nasza firma zajmuje się szeroko pojętą poligrafią oraz reklamą nakierowaną na tworzenie profesjonalnego wizerunku firmy. Współczesne realia gospodarcze wymuszają na przedsiębiorcach promowanie swoich firm przez wprowadzanie na rynek ulotek i folderów reklamowych. Wizytówki i papiery firmowe są już nierozłączną częścią wyglądu firmy. Przedsiębiorstwa chcąc zaistnieć na swojej "ulicy" starają się wyróżnić efektowną reklamą zewnętrzną, którą można łatwo odszukać w ciasnych uliczkach naszych miast. We wszystkich naszych poczynaniach wykorzystujemy najlepszy sprzęt i maszyny oraz współczene techniki i technologie. Aby zwiększyć efektywność naszych usług współpracujemy z wieloma specjalistami i wiodącymi na rynku firmami. To właśnie dzięki takim działaniom powstają produkty wysokiej jakości.

Adres: ul. płk. Dąbka 16A, 30-731 Kraków

Biuro:
telefon: 691-20-42-43, e-mail: biuro@amsgrafix.com.pl

Agnieszka:
telefon: 691-20-42-43, e-mail: aga@amsgrafix.com.pl

Marcin:
telefon: 607-03-83-55, e-mail: marcin@amsgrafix.com.pl

FTP:
ftp.195.150.70.50
login i hasło dostarczymy indywidualnie

drukarnia1.jpg

DRUKARNIA WIELKOFORMATOWA

Codziennie widzimy kolorowe billboardy, wielkie banery reklamowe. Z plakatów spoglądają na nas postaci, krzyczą  hasła, slogany.  Często we własnych domach posiadamy zdjęcia, rysunki, reprodukcje...  jak one powstały? DRUK WIELKOFORMATOWY.
To nowoczesna technologia tworząca nadruki na materiałach o dużych formatach.

- PLAKATY, CITY LIGHT-Y

- WYDRUKI NA FOLII PCV

- BANERY, ROLLUPY

- WYDRUKI DO UŻYTKU DEKORACYJNEGO (fotografie, obrazy, grafiki) - polecamy nasz najnowszy, autorski projekt FunArt Digital & Handmade Gallery - www.funart.com.pl

- NISKONAKŁADOWY DRUK CYFROWY (książki, plakaty, ulotki, wizytówki...)

pracownia_reklamy1-1.jpg

PRACOWNIA REKLAMY

Reklama jest bardzo ważnym elementem budowania wizerunku firmy. Sztuką jest dobrać ją tak, aby była widoczna w gąszczu innych reklam.

My pomożemy Ci w realizacji tej sztuki.

Wykonujemy różne formy reklamy zewnętrznej i wewnętrznej, dostosowując się od potrzeb i upodobań naszych klientów:

- TABLICE INFORMACYJNE, REKLAMOWE, PLANSZE, SZYLDY

- KONSTRUKCJE PRZYDROŻNE

- KASETONY ŚWIETLNE

- PIKTOGRAMY I ZNAKI

- LITERY PRZESTRZENNE ŚWIETLNE

- LITERY I KONSTRUKCJE PRZESTRZENNE

- PREZENTERY PODŚWIETLANE

- OKLEJANIE WITRYN, ŚCIANEK, WIND

... i wiele, wiele innych

Zenobia Nowacka: 5 stycznia był tam bal dla pracowników biedronki . Piękny budynek . Wszystko oceniam na 6+ Jedzenie super . bardzo smaczne . . Obsługa 1 klasa . Wszystko na wysokim poziomie . . Miejsce warte polecenia .