autorzy

Strona produktu

Shutterstock

3 porady jak stworzyć atrakcyjne zdjęcie w tle na Facebooku

Cover photo jest to grafika na Facebooku umieszczona za zdjęciem profilowym. Niektórzy zapominają o tym, że może ono spełniać dodatkową funkcję informacyjną i wstawiają tam pierwsze lepsze zdjęcie z galerii. Wykorzystaj je jako dodatkowy element promocji i użyj jej jako okładkę Twojej firmy przy pomocy, której przekażesz główną misję firmy, zaprezentować najważniejsze produkty lub hasło.
Shutterstock

Wideo w biznesie - 3 sposoby wykorzystania

Czy na użycie wideo w promocji mogą pozwolić sobie jedynie firmy z wysokim budżetem? Czy mniej środków przekłada się na kiepską jakość takich materiałów? Jeśli dostosujesz scenariusz filmu do swoich możliwości sprzętowych może Ci on posłużyć za skuteczny element Twojej strategii marketingowej. A jakie możliwości kryje w sobie video w promowaniu przedsiębiorstw? Przeczytasz o tym poniżej.