Centrum Leczniczo-Rehabilitacyjne i Medycyny Pracy ATTIS Sp. z o.o. działający w branży Ochrona zdrowia i opieka społeczna, dołączył do programu Euro Renoma i otrzymał certyfikat o nr.: ANC 14573

Bank Spółdzielczy w Adamowie

ważny do: 11 Październik 2021 r.

branża: Finanse i ubezpieczenie

2. mgr Anna Nowicka-Wiceprezes Zarządu

3. mgr inż. Anna Jacórzyńska -Wiceprezes Zarządu

4. mgr inż. Marian Pozniak- Członek Zarządu

Bank Spółdzielczy w Adamowie (dalej zwany,,Bankiem") oświadcza ze treści opublikowane na stronie niniejszego serwisu (www.bsadamow.pl) mają wyłącznie cel informacyjny i nie stanowią oferty Banku w rozumieniu przepisów prawa cywilnego.

Bank dokłada starań aby treści przedstawione w niniejszym serwisie informacyjnym były aktualne i rzetelne, ale nie ponosi odpowiedzialności za skutki działań, podejmowanych w oparciu o te informacje. Osoba zainteresowana szczegółowymi informacjami na temat produktów i usług powinna skontaktować się z Bankiem telefonicznie (25 755 31 14 lub 72) lub z pracownikiem jednego z oddziałów Banku.

Bank nie odpowiada za treści umieszczone w zewnętrznych serwisach WWW, do których łącza zostały umieszczone w niniejeszym serwisie.

Niniejszy serwis - jego wizerunek graficzny oraz zawartość są własnością Banku Spółdzielczego w Adamowie, a kopiowanie go w całości lub w części wymaga uprzedniej zgody Banku.

Bank Spółdzielczy w Adamowie, działając w interesie swoich członków, prowadzi działalność bankową na rzecz osób fizycznych, osób prawnych oraz jednostek organizacyjnych nie posiadających osobowości prawnej.

Bank Spółdzielczy w Adamowie oferuje klientom szeroką gamę nowoczesnych produktów bankowych, zapewniając wysoką jakość świadczonych usług takich jak:

1) przyjmowanie wkładów pieniężnych,

2) prowadzenie rachunków bankowych,

3) udzielanie kredytów,

4) udzielanie i potwierdzanie gwarancji bankowych,

5) przeprowadzanie bankowych rozliczeń pieniężnych,

6) udzielanie pożyczek pieniężnych,

7) wykonywanie operacji czekowych i wekslowych,

8) wydawanie kart płatniczych oraz wykonywanie operacji przy ich użyciu,

9) nabywanie i zbywanie wierzytelności pieniężnych,

10) przechowywanie przedmiotów i papierów wartościowych.

11) oferuje bankowość elektroniczną (Internet Banking, SMS Banking)

12) wydaje międzynarodowe karty płatnicze

● Visa Electron,

● Visa Electron Business,

Klienci banków spółdzielczych mają możliwość bezprowizyjnej realizacji wypłat gotówki w spółdzielczej sieci ponad 1.800 bankomatów na terenie całego kraju.

Zenobia Nowacka: 5 stycznia był tam bal dla pracowników biedronki . Piękny budynek . Wszystko oceniam na 6+ Jedzenie super . bardzo smaczne . . Obsługa 1 klasa . Wszystko na wysokim poziomie . . Miejsce warte polecenia .