Eurorenoma home

Eurorenoma.pl

Europejski Rejestr Renomowanych

Program Europejski Rejestr Renomowanych promuje i wspiera jedynie te podmioty (przedsiębiorstwa i instytucje), które odznaczają się na tle innych szczególną solidnością i jakością, a także opierają swą działalność na zasadach etyki biznesowej.

Głównym kierunkiem działań Europejskiego Rejestru Renomowanych jest rozwój programu Euro Renoma, którego misją jest promowanie etyki w biznesie oraz prezentowanie opinii Uczestników programu w ważnych kwestiach gospodarczych.

Celem programu jest wspieranie przedsiębiorstw i instytucji w budowaniu ich reputacji, wzmocnieniu pozytywnego wizerunku oraz wyróżnieniu spośród konkurencji, a także zwiększenie liczby firm działających zgodnie z prawem, z odpowiedzialnością prawną i cywilną oraz ze standardami europejskimi w sposób jasny i zrozumiały dla każdego.

Uczestnicy programu Euro Renoma mogą posługiwać się Certyfikatem Europejskiego Rejestru Renomowanych, czyli najbardziej aktualną informacją o rzetelności, solidności i wiarygodności firmy, urzędu czy instytucji.

Dzięki niemu zdobędziecie Państwo przewagę nad konkurencją i zyskacie zaufanie klientów i kontrahentów.

Certyfikat Europejskiego Rejestru Renomowanych:

• Jest oznaką prestiżu i dowodem rzetelności i wiarygodności firmy i instytucji.
  • Wzbudza zaufanie partnerów biznesowych.
  • Pomaga kreować pozytywny wizerunek działalności.
  • Jest świetnym argumentem w negocjacjach rozmowach handlowych.
  • Ułatwia wygrywanie konkursów i przetargów.
  • Zapewnia dodatkowe punkty UE przy ocenie wniosku o dofinansowanie.
  • Pozwala na dodatkową, niebanalną reklamę w Internecie.

Certyfikat to wyróżnienie oraz oznaka prestiżu. Przystępując do Programu, dajecie Państwo sobie szansę na wyróżnienie wśród konkurencji, podkreślenie wysokiego poziomu swojej działalności oraz zwiększenie zaufania potencjalnych klientów.

Specjalny emblemat Certyfikatu można umieścić na własnej stronie internetowej, w miejscu widocznym dla odwiedzających i chętnych do skorzystania z Państwa oferty.

Uczestnictwo w Programie Euro Renoma jest zarezerwowane wyłącznie dla podmiotów znajdujących się w Europejskim Rejestrze Renomowanych. Po ogłoszeniu wpisu można przystąpić do Programu.

Certyfikat EuroRenoma dla firmy Comlex

Aplikuj