Fallklandy Stanisław i Edward Fal Spółka Jawna

ważny do: 12 Grudzień 2019 r.

branża: Przemysł

województwo: podkarpackie

data wpisu do rejestru: 12 września 2012

numer KRS: 0000278583

miejscowość: Sanok

ulica: Zahutyń 55

fax: 134638215

www: www.fallklandy.com

e-mail: kontakt@fallklandy.com ; edwardfal@o2.pl

Fallklandy

Bębny kablowe drewniane, Tarcica, Krawędziak

Firma FALLKLANDY ma swoją siedzibę w woj. podkarpackim, 3 km na południe od Sanoka. Współwłaścicielami firmy są: Stanisław Fal i Edward Fal. Firma założona została w 1993 roku, w 2002 roku przekształciła się w spółkę cywilna, a w 2007 roku w spółkę jawną.

Specjalizuje się w produkcji bębnów kablowych drewnianych wykonanych zgodnie z PN. Jest w stanie wykonywać bębny pod warunki i wymogi przedstawione przez odbiorcę. Rocznie przerabia około 14 tys. metrów sześciennych surowca tartaczego.

W ofercie naszej firmy znajdują się:

» Bębny kablowe wg. PN-91/0-793 - wymiarowo od 600mm do 3000mm.

» Bębny kablowe drewniane wg. PN - 91/0-79353 o średnicy tarczy głównej bębna od 600mm do 2400mm.

» Bębny drewniane eksportowe o średnicy tarczy głównej bębna od 600mm do 2200mm.

» Bębny drewniane fumigowane IPPC.

Ponadto nasza oferta produkcyjna obejmuje:

» Elementy więźby dachowej - istnieje możliwość wykonania więźby dachowej konkretnie pod zamówione wymiary.

» Palety specjalne
» Tarcica
» Kantówki
» Krawędziak
» Fryzy bukowe

Oferujemy bardzo konkurencyjne ceny!!!  ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!!!

FALLKLANDY SP. J.
38-500 Sanok