FAMAD Fabryka Maszyn i Urządzeń Przemysłowych Sp. z o.o.

ważny do: 07 Marzec 2019 r.

branża: Przemysł

województwo: opolskie

data wpisu do rejestru: 07.11.2013

miejscowość: Paczków

ulica: Wojska Polskiego 28

telefon: 77 439 00 70

www: famad.com.pl

e-mail: famad@famad.com.pl

"Pragniemy zaspokoić potrzeby naszych klientów, zapewniając najlepszej jakości urządzenia i usługi, które wyróżni wysoka jakość, funkcjonalność, niezawodność i nowoczesność, co dostarczy wszystkim klientom spółki maksymalnej satysfakcji z ich użytkowania."Fabryka Maszyn i Urządzeń Przemysłowych “FAMAD” Sp. z o.o. z siedzibą w Paczkowie, chce osiągnąć pozycję lidera w produkcji urządzeń stosowanych w procesie produkcyjnym związanym z technologią klejenia, obróbki i uszlachetniania drewna.

Nasze produkty podzielić można na następujące grupy:

• Maszyny i urządzenia dla przemysłu meblarskiego – stosowane w procesach technologicznych przemysłu meblarskiego, w liniach oklejania, lakierowania, olejowania, woskowania, oraz w transporcie międzyoperacyjnym.
  • Maszyny i urządzenia dla przemysłu drzewnego – przeznaczone dla producentów stolarki budowlanej okienno-drzwiowej, deski podłogowej i parkietu.
  • Transport technologiczny – urządzenia stosowane w mechanizacji prac transportowych oraz automatyzacji operacji załadowczo-rozładunkowych w liniach produkcyjnych.
  • Cylindry hydrauliczne – stosowane w maszynach dla przemysłu budowlanego, rolniczego, samochodowego, drogowego, leśnego i innych.
  • Maszyny i urządzenia na specjalne zamówienie indywidualnych klientów, nadzór nad montażem, serwis i szkolenia personelu inwestora.

Naszymi wiodącymi urządzeniami są:

• linia do łączenia elementów drewnianych na długość (laureat konkursu „Najlepszy Produkt Opolszczyzny“ oraz złoty medal na Międzynarodowych Targach Poznańskich “Drema“),
  • prasy hydrauliczne do klejenia elementów drewnianych na grubość oraz prasy do klejenia blatów i deski parkietowej.

Wszystkie urządzenia posiadają wymagane przepisami deklaracje zgodności CE i są zgodne z europejską Dyrektywą Maszynową i normami zharmonizowanymi.Firma FAMAD prowadzi działalność od ponad 65 lat, dotychczasowy rozwój firmy jest możliwy dzięki dobremu zespołowi fachowców, którzy sukces osobisty wiążą z sukcesem firmy. Jesteśmy zadowoleni z naszych dotychczasowych dokonań. Wiemy jednak, że stać nas na więcej i dołożymy usilnych starań do powiększenia naszej oferty spełniającej oczekiwania rynku.

Zrobimy wszystko, aby nasi Klienci kojarzyli firmę FAMAD z nowoczesnością rozwiązań i jakością usług.

Dyrektor Naczelny
Mieczysław Fluder

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą:

• Linie Technologiczne
  • Urządzenia do nanoszenia kleju
  • Urządzenia do nakładania lakieru
  • Szczotkarki / Szlifierki
  • Urządzenia montażowe
  • Hydrauliczne prasy do klejenia elementów drewnianych
  • Pneumatyczne prasy do klejenia elementów drewnianych
  • Urządzenia do cięcia drewna
  • Urządzenia do obróbki drzwi i ramiaków
  • Urządzenia do obróbki deski

inne

XIV - Cylindy hydrauliczne

cylindy-hydrauliczne

FAMAD Fabryka Maszyn i Urządzeń Przemysłowych Sp. z o.o.

ul. Wojska Polskiego 28, 48-370 Paczków

Sekretariat:
tel:   77 439 00 70
fax:  77 439 04 97
mail: famad@famad.com.pl

„FAMAD” Fabryka Maszyn i Urządzeń Przemysłowych Sp. z o.o.

ul. Wojska Polskiego 28, 48-370 Paczków

tel:  + 48 77 439 00 70   |    fax: + 48 77 431 61 10   |    e-mail: famad@famad.com.pl   |    www.famad.com.pl

Kapitał zakładowy 385 700 PLN  |  Nr rejestru sądowego KRS: 0000027234 Sąd Rejonowy w Opolu

NIP 753-10-09-569  |   REGON 531033793