www. Marek Bak .info

ważny do: 12 Wrzesień 2020 r.

kom: +48 696 36 45 17

www: http://marekbak.info/

e-mail: marek@marekbak.info

volver a la PAGINA PRINCIPAL

Dane kontaktowe:

Telefon:
Mail:
marek@marekbak.info

Inteligentni ludzie korzystają z tej opcji.
Etyka i uczciwość to fundamenty biznesu.

MarekBak.info  - TWÓJ PARTNER W MIĘDZYNARODOWYM BIZNESIE (www.marekbak.info)

MarekBak.info  to firma, z ponad 25-letnią tradycją w zakresie współpracy między przedsiębiorstwami polskimi i firmami z Ameryki Łacińskiej,  takimi jak: Representatives, Agents, Distributors, Joint Ventures, Projects Development.

Jako „Business developer”, oferujemy dla Twojej organizacji możliwości rozwoju na rynku Ameryki Łacińskiej, wraz z następującymi aktywnościami:

• Poszukiwanie i nawiązywanie kontaktów z organizacjami (firmami, instytucjami, rządami) dla twojej firmy, w  tym samym obszarze biznesowym, aby przedstawić możliwości współpracy: Dystrybucja, Przedstawiciele, Agenci i Wspólne przedsięwzięcia.

• Kojarzenie firm: Organizujemy miejsca ekspozycji, sale wystawowe, Show Rooms z Twoimi katalogami, Broszurami, prospektami etc. i prezentacją aby dotrzeć do odpowiednich firm lub instytucji na terenie krajów Ameryki Łacińskiej.

• Posiadamy umowy z organizacjami przemysłowymi, izbami przemysłowymi i handlowymi, gdzie możemy promować lub informować o Twoich produktach, czy usługach.

• Organizujemy Twój udział w misjach handlowych i technologicznych w krajach Ameryki Łacińskiej,  tworzymy Agendy spotkań, wizyty i rozmowy z potencjalnymi partnerami czy też z potencjalnymi klientami.

• Organizujemy Twój udział w Międzynarodowych Targach

Market Intelligence i analiza rynku zgodnie z Twoimi wymaganiami i oczekiwaniami.

Posiadamy wieloletnie doświadczenie współpracy z firmami niemieckimi, kanadyjskimi, francuskimi, amerykańskimi czy azjatyckimi.  And we are looking for your Business!

NASZE USŁUGI:

Organizujemy w wielu krajach:

• Show Rooms

• Business Matchmaking !

• Technical Meetings with International Experts

• Business Forums

• Trading (We import and export) and suport Logistics and Customs procedures.

Planujemy i organizujemy wszelkiego rodzaju misje (technologiczne, komercyjne, handlowe, zapoznawcze) międzynarodowe, czy to wizyty, spotkania, rozmowy w Ameryce Łacińskiej, czy też w innych krajach, organizujemy przeloty, zakwaterowania, wizyty na Uniwersytetach, w Centrach badań, dla firm i instytucji, pomagamy w nawiązaniu Aliansów Strategicznych, Partnerstw etc.

Prowadzimy szkolenia dla biznesu, handlowe, sprzedażowe, marketingowe.
Budujemy dla Ciebie długofalowe relacje biznesowe, handlowe czy sprzedażowe. Kongresy, konferencje, seminaria lub targi.

Posiadam wieloletnie doświadczenie w międzynarodowych środowiskach biznesowych i rozległą sieć kontaktów. 25 lat udanego biznesu w krajach wszystkich Ameryk. Przez 25 lat żyłem i prowadzilem różne firmy w Ameryce Południowej i Centralnej (śrokowej). Znam zwyczaje, mentalność, kulturę, język, żargony regionalne, gwarę i slangi. Wiem gdzie i jakie występują zagrożenia, a gdzie możemy posiadać przewagę i jakie atuty.

Pozytywny wizerunek Twojej firmy.
Naiwązujemy dla Ciebie i Twojej firmy, solidne kontakty biznesowe, handlowe i komercyjne. Zdobywamy dla Ciebie i Twojej firmy, nowe rynki i terytoria.
Pomagam we wzmocnieniu działów handlowych, eksportowych, sprzedaży i marketingu.

Moje firmy to ponad 15 000 zadowolonych, szczęśliwych klientów (
B2B).

Nota biograficzna (Encyklopedi Solidarności):

Posiadam wieloletnie doświadczenie w międzynarodowych środowiskach biznesowych i rozległą sieć kontaktów. 25 lat udanego biznesu w krajach  Ameryk (północna, środkowa, karaiby i południowa). Przez prawie 25 lat żyłem i prowadzilem różne firmy w Ameryce Południowej i Centralnej (środkowej). Znam zwyczaje, mentalność, kulturę, języki, żargony regionalne, gwarę i slangi. Wiem gdzie i jakie występują zagrożenia lub ryzyko, a gdzie możemy posiadać przewagę i atuty. Wiem gdzie i jak jesteśmy postrzegani, wiem na co zwracać uwagę.

Jestem uznanym specjalistą w zakresie komunikacji międzykulturowej i kultury biznesu Ameryki Łacińskiej.  Znam etykietę i protokoły obowiązujące w biznesie na tamtym terenie. Bardzo chętnie podzielę się moją wiedzą, i pomogę w konkwiście Nowego Świata.

Sprzedaż:

Nowe materialy dostępne są na stronie audio oraz video.

Jeśli w Twojej firmie potrzebne są zmiany, szkolenia, nowe spojrzenie i kreatywne podejście do zagadnień sprzedaży, wsparcie dzialu sprzedaży, etc., to zapraszam do kontaktu.

Etyka i uczciwość to fundamenty biznesu.

Eksport:

Tylko rozwój, ekspansja i zdobywanie nowych rynków jest wykładnią sukcesu. Służymy radą, pomocą, innowacyjnym podejściem do tematu.

Przygotowuje do:
- targów
- konferencji
- kongresów
- seminariów

Pomagam w budowaniu pozytywnego wizerunku firmy.
Pomagam w nawiązywaniu kontaktów biznesowych i zdobywaniu nowych rynków.

Ameryka Łacińska:

Spośród wielu kontynentów, to właśnie Ameryka Łacińska i Południowa stanowi tę część świata, która jest bardzo otwarta na handel z innymi krajami. Dlatego też jest doskonałą propozycją dla wszystkich polskich przedsiębiorców, którzy pragną poszerzyć swoje horyzonty oraz stworzyć ogromną szansę dla rozwoju swojej działalności.

Ameryka Łacińska to jedna z najbardziej dynamicznie rozwijających się światowych gospodarek, to obszar wielkich szans. Naszym Klientom i potencjalnym Klientom zapewniamy doradztwo w zakresie handlu zagranicznego, wymiany towarowej, baz dostawy (Incoterms), form płatności - zwłaszcza dla transakcji dotyczących wymiany handlowej import z krajów Ameryki Łacińskiej i eksport do krajów Ameryki Łacińskiej.

W oparciu o wieloletnie doświadczenie oraz sieć południowoamerykańskich partnerów gwarantujemy Państwu pakiet szkoleń i pełną gamę kompleksowych usług doradczych w zakresie obsługi eksportu i importu towarów do / z krajów Ameryki Łacińskiej oraz praktyczne - rzeczywiste dzialania by zaistnieć na rynkach Ameryki lacińskiej, ba! pomagamy je podbić!

Naszą misją i pasją jest pobudzenie zainteresowania polskich podmiotów gospodarczych współpracą z krajami Ameryki Łacińskiej i uświadomienia im, że współpraca z tym pięknym i wspanialym kontynentem, to najlepsza z możliwych inwestyycji. Gdyż to właśnie te kraje są najbardziej zainteresowane wymianą handlową z innymi państwami świata.

Wymiana gospodarcza z przedsiębiorcami z Ameryki Łacińskiej może mieć znaczny wpływ na sytuację gospodarczą wielu polskich firm, które zamierzają rozszerzyć swoją działalność o nowe rynki egzotyczne. Korzystając z doświadczenia, w znacznej mierze znamy realia i atmosferę stosunków handlowych w krajach Ameryki Południowej.

Hiszpańskojęzyczne: Argentyna, Chile, Urugwaj, Kolumbia, Ekwador, Peru, Wenezuela, Boliwia, Paragwaj, Gwatemala, Honduras, Kostaryka, Panama, Kuba, Nikaragua, Portoryko, Belize, Barbados, Dominikana, Salwador, Meksyk.

Portugalskojęzyczne: Brazylia.

Angielskojęzyczne: Jamajka, Grenada, Bahamy, Trynidad i Tobago, Saint Lucia, Saint Vincent i Grenadyny, Saint Kitts i Nevis, Antigua i Barbuda, Dominika.

Francuskojęzyczne: Haitii oraz Gujana.

Holendrskojęzyczne: Gujana

Około
750 000 000 potencjalnych klientów.

Około 220 000 000 potencjalnych klientów - język portugalski.

Około 500 000 000 potencjalnych klientów - język hiszpański