OKK Otlewski Sp. z o.o. - Spółka komandytowa

ważny do: 06 Lipiec 2019 r.

branża: Przemysł

województwo: kujawsko-pomorskie

data wpisu do rejestru: 13 listopada 2014

numer KRS: 0000405427

miejscowość: Osie

ulica: Ks.Semraua 50

www: www.otlewski.com.pl

NIP: 5592039782

e-mail: biuro@otlewski.com.pl

NASZA WIZJA

Wizja naszej firmy to tworzenie najwyższej jakości produktów. Chcemy aby oferta OKK OTLEWSKI zaspokajała potrzeby klientów zarówno w domu jak i w pracy. Aby nasze meble wpływały na poprawę jakości życia.

NASZA MISJA

Udoskonalamy świat wokół nas, poprzez innowacje, doświadczenie i wiedzę, pracę w zespole i zaufanie, jakimi obdarzają nas klienci.

NASZE WARTOŚCI

• Szanujemy każdego z naszych klientów, zapewniając produkty najwyższej jakości, zgodnie z ich wymaganiami
  • Przywiązujemy głęboką wagę do zaufania i uczciwości naszych kontrahentów
  • Cenimy naszych pracowników i szanujemy różnorodność ich pomysłów i przekonań
  • Cenimy innowacje i profesjonalizm, łącząc dynamiczny rozwój z wiernością tradycyjnym wartościom
  • Ciągle się rozwijamy, uczestniczymy w szkoleniach i uczymy się od najlepszych
  • Naszym priorytetem jest zapewnienie najwyższej jakości w relacjach handlowych i międzyludzkich.
  • Cenimy wszystkich ludzi, z którymi pracujemy i czujemy się względem nich odpowiedzialni.

Realizując naszą misję stale  unowocześniamy i powiększamy ofertę naszych produktów.

Poszerzamy naszą wiedzę i kompetencje, śledzimy trendy rynkowe i nowości w branży, tak aby w profesjonalny sposób sprostać wymaganiom stawianym przez naszych Klientów i zaspokoić ich potrzeby.

OKK OTLEWSKI funkcjonuje od 1980 roku.

W samym sercu Borów Tucholskich zaczęliśmy naszą działalność od wykonywania drobnych usług stolarskich. Zaangażowanie, ambicja oraz ciężka praca założyciela firmy, Krzysztofa Otlewskiego, doprowadziły do tego, iż już na początku lat 90. rozpoczęliśmy stopniowe tworzenie parku maszynowego i produkcję stelaży do mebli tapicerowanych. Działalność tą dynamicznie rozwijaliśmy i obecnie jesteśmy wiodącym na rynku polskim producentem krzeseł i stelaży do mebli tapicerowanych.

Posiadamy trzy zakłady produkcyjne, wyposażone w nowoczesne maszyny i urządzenia. Dwa zlokalizowane są w miejscowości Osie, gdzie mieści się również główna siedziba firmy i jeden w oddalonych o kilkadziesiąt kilometrów Laskowicach Pomorskich. W chwili obecnej zatrudniamy ponad 500 pracowników.

Ponad 30 lat działalności firmy pozwoliło zdobyć praktyczne doświadczenie w produkcji mebli wysokiej jakości. Firma stale inwestuje, podnosząc jakość oferowanych usług i spełniając oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Dynamiczny rozwój przedsiębiorstwa umożliwia starannie dobierana do wymogów polskich odbiorców i wciąż uaktualniana oferta oraz wierność tradycjom rodzinnym.

OKK OTLEWSKI z powodzeniem funkcjonuje na następujących rynkach zagranicznych:

• Dania
  • Niemcy
  • Wielka Brytania
  • Holandia

W związku z dynamicznym rozwojem, firma rozpoczęła współpracę także z kontrahentami z innych krajów europejskich. Firma stale śledzi obowiązujące na światowym rynku trendy w branży meblarskiej, a także stosuje nowatorskie koncepcje rozwiązań technologicznych. Przedsiębiorstwo dąży do jak najwyższego poziomu technologii, aby być konkurencyjnym wobec innych producentów, zwłaszcza z Unii Europejskiej.
Kierownictwo firmy pozostaje otwarte na wszelkiego rodzaju rozmowy związane z nawiązaniem współpracy z nowymi kontrahentami.
W przypadku zainteresowania, dostarczymy Państwu broszury, zdjęcia i próbki naszych produktów. Zapraszamy do współpracy!

Pracownicy stanowią główny i najcenniejszy zasób firmy, dzięki ich pracy firma się rozwija i odnosi sukcesy.

OKK OTLEWSKI Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k.

Siedziba firmy:
86-150 Osie
ul. Ks. Semraua 50
tel./fax + 48 52 33 296 55
mail: biuro@otlewski.com.pl

REGON 341221197

NIP 5592039782

LASKOWICE POMORSKIE
86-130 Laskowice Pomorskie
ul. Błotna 1

tel. + 48 52 33 181 83

e-mail: laskowice@otlewski.com.pl

Tapicernia:
mail: taplaskowice@otlewski.com.pl

Wysoką jakość produktów potwierdzają liczne certyfikaty, wyróżnienia oraz listy gratulacyjne, którymi nagradzano naszą firmę w ostatnich latach.

Do najważniejszych i najbardziej prestiżowych należą:

Certyfikat FSC R SGSCH-COC-001770 od 2004r.