Rehabilitacja KROJANTY Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej dr n.med. Tomasz Winiecki

ważny do: 15 Październik 2018 r.

branża: Ochrona zdrowia i opieka społeczna

województwo: pomorskie

data kontaktu: 15.10.2013

data wpisu do rejestru: 15.10.2013

zamawiający: dyr. Grażyna Wieniecka

miejscowość: Krojanty k. Chojnic

ulica: 18 Pułku Ułanów Pomorskich 7

fax: 52 398 56 06

telefon: 52 398 56 57

telefon: 52 398 56 56

www: www.krojanty.com.pl

REGON:

e-mail: klinika@krojanty.com.pl

Klinika usytuowana jest w sercu Borów Tucholskich, tuż przy Parku Narodowym Bory Tucholskie, w otoczeniu lasów i jezior pojezierza pomorskiego.  Ten rezerwat biosfery  gwarantuje swoisty mikroklimat, co ułatwia szybki powrót do zdrowia, odnowienie sił fizycznych i odprężenie psychiczne.

Nasza klinika jest  placówką, która spełnia najwyższe  standardy leczenia rehabilitacyjnego.
 Łączymy tradycję z nowoczesnością, stosując w leczeniu zarówno najnowocześniejszą aparaturę leczniczą,  jak i metody  terapeutyczne znane od tysięcy lat.
Oferujemy Państwu opiekę wysoce wykwalifikowanego  personelu medycznego, przyjazną atmosferę oraz  indywidualne podejście do każdego pacjenta, co daje najlepsze efekty leczenia w bardzo krótkim czasie.

Bóle kręgosłupa

Nasza klinika specjalizuje się w leczeniu problemów związanych z kręgosłupem.

- Rwa kulszowa - Dyskopatia - Lumbago

Bóle głowy

Nasza klinika specjalizuje się w leczeniu bólów głowy.

- Migrenowe bóle głowy

Rehabilitacja
- Rehabilitacja po udarze, wylewie - Rehabilitacja po operacjach ortopedycznych i złamaniach - Rehabilitacja przedoperacyjna

Prywatna Klinika Rehabilitacyjna