Willa JANTAR - dyr. Zofia Wielebińska

ważny do: 30 Maj 2018 r.

branża: Ochrona zdrowia i opieka społeczna

województwo: zachodniopomorskie

data wpisu do rejestru: 19.09.2013

miejscowość: Świnoujście

ulica: Matejki 19

fax: 91 321 48 30

telefon: 91 321 48 05

telefon: 91 321 55 26

www: http://willajantar.com

REGON:

e-mail: biuro@rezydencjaseniora.pl

Willa Jantar Świnoujście

Wypoczywaj w naszym Centrum Zdrowia i Naturoterapi

Szanowni Państwo!

Od 1 października 2016 r DW Jantar/ Rezydencja Seniora Jantar zostały przekształcone i ośrodek funkcjonuje pod nazwą Willa Jantar.

Willa JANTAR to ponad 100 lat tradycji. Od 1900 roku Ośrodek wypoczynkowo – rehabilitacyjny.

Piękny, zabytkowy budynek znajduje się w nadmorskiej dzielnicy Świnoujścia, zaledwie 150 m od jednej z najładniejszych i najszerszych plaż polskiego wybrzeża oraz urokliwej promenady.W bliskim sąsiedztwie znajduje się również Park Zdrojowy oraz amfiteatr.

Ponad to z Willi Jantar od niedawna można podziwiać nowo zbudowany skwer i fontannę znajdujące się na przeciw naszego obiektu.

Oferujemy Państwu pobyty wypoczynkowe,krótkie weekendowe mające na celu szybką regenerację sił i relaks, jak również korzystne pakiety 8 lub 12 dniowe.

Pobyty z rehabilitacją oraz pobyty rehabilitacyjne z opieką (skierowane do osób po udarach, wylewach itp wymagające stałego nadzoru pielęgniarki) na dowolną długość pobytu.

Zakwaterowanie w pokojach 1, 2, 3, 4 osobowych oraz pokojach typu Studio,wyposażonych w pojedyncze łóżka, TV, szafy, stoliki i krzesła, część z nich posiada dostęp do dużych balkonów. Dostępne jest także Internet bezprzewodowy Wi-Fi.

Nasza kuchnia zaprasza Państwa na wyśmienite, zdrowe dania kuchni polskiej. Przygotowywane z wyłącznie świeżych i naturalnych produktów, bez użycia sztucznych przypraw czy produktów przetworzonych. Specjały typu: pierogi, naleśniki, placki, smalec, ogórki małosolne oraz ciasta robione są na miejscu.

Organizujemy również rodzinne i firmowe imprezy okolicznościowe do 40 osób.

Baza rehabilitacyjna oferuje Państwu gamę niezwykłych masaży – od klasycznego, przez relaksujący aż po chiński masaż GUA-SHA. Ponadto masaże podwodne, okłady borowinowe oraz zabiegi fizykoterapeutyczne.

Organizujemy grupowe i indywidualne wyjścia Nordic Walking wzdłuż plaży, a także wyjazdy do Ahlbecku do term bałtyckich.

Nasi goście korzystają z wielu świnoujskich atrakcji; rejsy statkiem po porcie i Morzu Bałtyckim, wieczory w historycznych fortach, wycieczki promem do Danii lub Szwecji i wiele innych.

Bardzo dużą popularnością cieszą się wycieczki rowerowe do sąsiednich kurortów cesarskich  Ahlbecku, Heringsdorfu i Bansin (transgraniczna promenada) oraz długie wieczorne spacery wzdłuż plaży. Oglądanie przepięknych zachodów słońca stało się już tradycją.

Znajdujemy się w Świnoujściu przy promenadzie w pobliżu morza na ul. Matejki 19

Zapraszamy na wczasy w terminach od 01 października 2016 do 30 kwietnia 2017 (oprócz okresów świątecznych)

Tel. kontaktowy: 91 321 55 26 lub 604 548 281

Zapraszamy serdecznie!

oferta-pobytowa-2016-2017_1024

Oferta – Cennik 2018 r.

WillaJantar-2018-www

Sezon NISKI (październik – maj z wyłączeniem Świąt i Majówki)

Pokój 1-osobowy

110 zł/ doba  z pełnym wyżywieniem (3 posiłki dziennie)
85 zł / doba z śniadaniem

95 zł/ doba z pełnym wyżywieniem
75 zł/ doba z śniadaniem

Sezon ŚREDNI (czerwiec – wrzesień)

Pokój 1-osobowy

140 zł/ doba  z pełnym wyżywieniem (3 posiłki dziennie)
110 zł / doba z śniadaniem

125 zł/ doba z pełnym wyżywieniem
95 zł/ doba z śniadaniem

Sezon WYSOKI (lipiec-sierpień)

Pokój 1-osobowy

150 zł/ doba  z pełnym wyżywieniem (3 posiłki dziennie)
125 zł / doba z śniadaniem

135 zł/ doba z pełnym wyżywieniem
110 zł/ doba z śniadaniem

Pobyt powyżej 14 dni – udzielamy 10% rabatu.

Pobyt powyżej 5 dni dla Seniorów 60+ – udzielamy 10% rabatu.

Przy pobycie 2 osób dorosłych – dzieci do 3 lat bezpłatnie. Dzieci w wieku od 3 do 12 lat 50% ceny pobytu.

Pobyt 1 osoby w pokoju 2-osobowym 150% ceny.
Pobyt zwierząt – 20 zł/doba.

Parking płatny 20 zł/doba.

Opłata klimatyczna 4 zł za dobę od osoby. Nie dotyczy dzieci do 7 lat. (Wysokość opłaty klimatycznej ustalana przez Radę Miasta Świnoujście).

Zapraszamy!

Willa JANTAR
72-600 Świnoujście

e-mail: recepcja@willajantar.com